Coaching Trajecten en Uitleg Coaching

Om ons aanbod zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij ouders, kinderen, gezinnen, professionals en hun vragen heb we verschillende trajectvormen. Onderaan deze pagina staan alle trajectvormen uitgebreid beschreven. 

 • Coaching Het Gouden Hart bied Coaching aan ouders van kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 21 jaar voor alle gedragsproblematieken. 
 • Coaching Het Gouden Hart bied Coaching aan kinderen individueel in de leeftijd van 8 tot en met 21 jaar ook voor alle gedragsproblematieken. 

Ook bieden we eenmalige sessies aan waarin we onze unieke onderzoeksmethode en geboorte in kaart sessies toepassen waardoor ouders altijd inzichten en verklaringen van logisch gedrag krijgen. Soms is dit al voldoende of is het een fijne eerste stap. Vaak zijn ouders gefascineerd over de manier hoe ik werk en willen ze ook graag voor zichzelf een eenmalige Gouden Hart onderzoek en Geboorte In Kaart sessie, ook dit is mogelijk. 

Ik laat ook andere professionals kennismaken met de Prenatale en Perinatale psychologie door een presentatie of een scholing traject op maat aan te bieden. Dit kan op kinderdagverblijven, basisscholen, verloskundigenpraktijken, aan begeleiders van woonvormen voor volwassenen en aan groepen ouders. Om hen de handvatten van deze zienswijze te geven die zo ontzettend zal opleveren. Als we allemaal op deze manier naar onze kinderen en ons zelf gaan kijken ontdekken we hoe intelligent ons lijf is en dat we gemaakt zijn om ons veilig te hechten en vandaar uit gezond gedrag te creëren of om te herstellen. In onderstaande video ga ik dieper in op de wetenschappelijk bewezen Perinatale en Prenatale psychologie en waarom dit WEL helpt en WAARMEE het kan helpen en Hoe het je kan gaan helpen. 

             Eenmalige sessie over je kind

Doel: inzichten en verklaringen van logisch gedrag krijgen over jezelf als mens en jouw geboorteverhaal en de eerste duizend dagen onderzoeken. 

Voor wie: Ouders van het kind

Wanneer: Je kind gedrag laat zien waar je graag eens met een sessie “Geboorte in Kaart” naar wil kijken en de logica erachter met betrekking op de eerste duizend dagen graag wilt horen.

Werkwijze:

 • Telefonische aanmelding:we bespreken uw vraag en ik kan direct aangeven hoe en wat ik voor u kan doen. Dit is vrijblijvend. 

 • Online Vragenlijst: met veertig onderzoeksvragen. Ik maak al een analyse voor het onderzoeksgesprek wat direct al opheldering heeft die ik ouders direct kan geven in het onderzoekgesprek.

 • Onderzoek & Geboorte In Kaart Sessie:met de ouders in mijn praktijk. Dit duurt ongeveer drie uren om  inzichten te verkrijgen en de start van uw kind goed te bespreken. Dit is een waardevolle sessie.

 • Verslag krijg je per post toegestuurd en via de mail.

Waarde is € 400-, Netto

Kosten: €250-, Netto

Resultaat: je krijgt eindelijk de juiste verklaringen over het gedrag van je kind. zijn of haar startverhaal is duidelijk en ook verklaringen waarom zijn of haar gedrag zo is. In een prachtig verslag heb je het start verhaal van je kind wat een enorme waarde voor zijn of haar en jullie leven zal gaan geven en een prachtig document en naslagwerk is. Hier zit geen advies  en coach gesprek bij. 

 

 

      Traject Kind & Gezin Compleet Live

Doel: inzichten en verklaringen van logisch gedrag krijgen over je kind met uitgebreide adviezen en handvatten.

Voor wie: De Ouders

Wanneer: Als je je zorgen maakt om gedrag van je kind en graag coaching van mij wilt. Via deze sessie gaan we eerst het gedrag onderzoeken samen en je ontvang ook een advies & Coach gesprek en eventueel voorstel voor coaching aanbod. 

Waar: in mijn praktijk aan huis (zie foto hieronder) of bij u thuis geen voorrij kosten voor gemeente Moerdijk, Etten-Leur en Breda. 

Werkwijze:

 • Telefonische Aanmelding: we bespreken uw vraag en ik kan direct aangeven hoe en wat ik voor u kan doen. Dit is vrijblijvend. 
 • Online vragenlijst invullen: met veertig onderzoeksvragen. Ik maak al een analyse voor het onderzoeksgesprek wat direct al opheldering heeft die ik ouders direct kan geven in het onderzoekgesprek.
 • Kennismaking het kind: om de hulpvraag nauwkeurig en sneller te kunnen beantwoorden helpt het ook altijd dat ik even kennismaak met het kind. Dat ik even 1,5 uur langskom kennismaak met de ouders en ook met het kind. Ik praat niet over het kind waar het kind bij is dus liever dat over de telefoon of online beeld bellen vooraf. Maar even kennis maken met het kind helpt enorm. We maken vooraf afspraken hoe je hierin je kind zelf kan voorbereiden. Het zal een ontspannen ontmoeting zijn die vooral leuk voor het kind is en ik een beeld kan krijgen van uw kind. 
 • Onderzoek & Geboorte In Kaart Sessie met de ouders in mijn praktijk of bij de ouders thuis. Dit duurt ongeveer drie uren. Het is lang maar ontzettend waardevol en nodig om veel inzichten te verkrijgen en de start van uw kind goed te bespreken.
 •  Verslag: krijg je per post toegestuurd en via de mail.

Advies gesprek en voorstel Coaching: tijdens dit gesprek gaan we uitgebreid het verslag bespreken en krijgt u direct van mij adviezen en coaching op uw wensvraag.

Resultaat: Dit traject zal veel verhelderen, oplossend zijn en het antwoord zijn voor u. Wat de situatie meteen doet veranderen voor u en uw kind. Ook kan er nog coaching nodig zijn eventueel. Zie kolom coaching kind individueel of aan ouder voor meer informatie. 

Waarde € 999-, euro

Kosten € 599-, euro

 

   Eenmalige sessie voor de ouder zelf      

Doel: inzichten en verklaringen van logisch gedrag krijgen over jezelf als mens en jouw geboorteverhaal en de eerste duizend dagen onderzoeken. 

Voor wie: Jij als volwassenen of als ouder

Wanneer: Als je geïnteresseerd bent en graag wil weten welke invloed jouw start op jou heeft gehad en nog heeft.  Voorbeelden: je bent geadopteerd en weet niets van je startverhaal. We kunnen dit door de prachtige methode in kaart wel achterhalen! Via je lichaamsgeheugen die reageert op de foto van de “methode je geboorte in kaart”die we gebruiken. Bij depressieve klachten en niets helpt.  Bij gedragsproblemen bij jezelf en je wil graag logica achterhalen. 

Waar: live en in mijn praktijk aan huis dit kan niet online.

Werkwijze:  

 • Telefonische aanmelding: we bespreken uw vraag en ik kan direct aangeven hoe en wat ik voor u kan doen. Dit is vrijblijvend. 

 • Online Vragenlijst: met veertig onderzoeksvragen. Ik maak al een analyse voor het onderzoeksgesprek wat direct al opheldering heeft die ik u direct kan geven in het onderzoekgesprek.
 • Onderzoek & Geboorte In Kaart Sessie:  in mijn praktijk. Dit duurt ongeveer drie uren om  inzichten te verkrijgen en de start van uw zelf te bespreken. Dit is een waardevolle sessie.

 • Verslag: krijg je per post toegestuurd en via de mail. 

Waarde is € 400-, Netto

Kosten € 250-,  Netto

Resultaat: je krijgt eindelijk de juiste verklaringen over  je gedrag, jezelf en je start. Je lijf zal het ook herkennen en het zal je veel rust en opluchting geven.  In een prachtig verslag heb je je start verhaal wat een enorme waarde voor je leven zal geven en een prachtig document is. Hier zit geen advies gesprek bij. 

 

 

    

    Traject Kind & gezin Compleet Online

 Doel: inzichten en verklaringen van logisch gedrag krijgen over je kind met uitgebreide adviezen en handvatten.

Voor wie: De Ouders

Wanneer: Als je je zorgen maakt om gedrag van je kind en graag coaching van mij wilt. Via deze sessie gaan we eerst het gedrag onderzoeken samen en je ontvang ook een advies & Coach gesprek en eventueel voorstel voor coaching aanbod. 

Werkwijze:  

 • Telefonische aanmelding:  we bespreken uw vraag en ik kan direct aangeven hoe en wat ik voor u kan doen. Dit is vrijblijvend.

 • Online Vragenlijst invullen: met veertig onderzoeksvragen. Ik maak al een analyse voor het onderzoeksgesprek wat direct al opheldering heeft die ik ouders direct kan geven in het onderzoekgesprek.
 • Onderzoek & Geboorte In Kaart Sessie met ouders online via skype video bellen. Dit duurt ongeveer drie uren. Het is lang maar ontzettend waardevol en nodig om veel inzichten te verkrijgen en de start van uw kind goed te bespreken.

Verslag: krijg je per post toegestuurd en via de mail.

Advies & Coach gesprek online: dit gesprek gaan we uitgebreid het verslag bespreken en krijgt u direct van mij adviezen en coaching op uw wensvraag.

Resultaat: Dit traject zal al veel verhelderen, oplossend zijn en het antwoord zijn voor u. Wat de situatie meteen doet veranderen voor u en uw kind. Ook kan er nog coaching nodig zijn eventueel. Zie kolom coaching kind individueel of aan ouder voor meer informatie. 

 Hoe: Via Skype, recording van het gesprek is mogelijk.

Waarde € 899-, euro

Kosten € 499-, euro

 

 

                      Oudercoaching

Nadat we een sessie hebben gedaan waar we het gedrag en de eerste duizend dagen hebben onderzocht kan het zijn dat je kind nog coaching nodig heeft van mij. Dit bespreken we in het adviesgesprek.

 •  Waar: In mijn praktijk aan huis of bij u thuis.
 •  Hoelang: per keer 1,5 uur minimaal standaard.
 • Resultaat:  u als ouder gaat door mijn coaching die gebaseerd is op het start verhaal van uw kind coaching krijgen die u en uw kind ontzettend gaan helpen. Hiermee gaan we zeker vooruit en de hulpvraag van u als ouders en uw kind word zeker beantwoord.
 •  Kosten € 75-, euro netto. voor 1,5 uur.

 

                       Kindercoaching

Nadat we een sessie hebben gedaan waar we het gedrag en de eerste duizend dagen hebben onderzocht kan het zijn dat je kind nog coaching nodig heeft van mij. Dit bespreken we in het adviesgesprek.

 

 •  Waar: In mijn praktijk aan huis of bij u thuis. 
 •  Hoelang: per keer 1,5 uur minimaal standaard
 •  Resultaat: Je kind gaat door mijn coaching gebaseerd op zijn of haar start verhaal zeker vooruit en de hulpvraag van de ouders en het kind word beantwoord. 
 •  Kosten € 75-, euro netto voor 1,5 uur.

            

           Aanbod presentatie of scholing voor professionals

Voor wie: Professionals die geïnteresseerd zijn in deze materie en/of er mee willen gaan werken. 

 • Waar: bij u in het bedrijf of de instelling. 
 • Inhoud: Traject op maat: gericht op de functie van de professional en de doelgroep. 

Kosten nader te bepalen.

                    

                    Informatie bijeenkomst voor ouders

 Voor wie: ouders die geïnteresseerd zijn in de prenatale en perinatale psychologie en Geboorte in kaart en hier graag een algemene uitleg over willen. 

 • Waar: gehuurde ruimte waar ik voor zorg en inbegrepen is. 
 • Wat: een ontzettend leuke en interactieve bijeenkomst en koffie en thee. 
 • Tijd: 1,5 uur zal de presentatie maximaal duren voor minimaal 6 personen. 
 • Kosten: per persoon per bijeenkomst 22,50. 

Interesse? Contact mij en we plannen dit in en ik kom naar jullie toe.