Werkwijze, Trajecten en Tarieven

 

 

Coaching Het Gouden Hart Traject Opties

Het Gouden Hart Geboorte In Kaart Sessie.

Dit is een sessie waarin ik u in een eenmalige sessie van 2 a 3 uren het gedrag van uzelf of uw kind met u ga bekijken en de behoefte erachter samen met u ga onderzoeken. We doen dit door naar de start van u zelf of uw kind te kijken. Ook als u geen informatie heeft over uw start als foetus (in de buik) en als baby (tijdens en na de geboorte) kunnen we door de unieke methode “Je Geboorte in Kaart” hier samen achter komen. Het is een unieke, wetenschappelijke en zeer bijzondere ervaring die u ontzettend veel informatie, bewustwording en begrip zal geven. Later zal u nog een verslag van mij ontvangen over de sessie wat u een prachtige naslag en tools zal bieden. Een sessie geboorte in kaart kost 175 euro inclusief btw. Voor meer informatie kan u kijken op www.jegeboorteinkaart.nl. 

 

Het Gouden Hart Coachingstraject.

In het Gouden Hart Coachingstraject gaat u begeleidingsgesprekken ontvangen als ouder en eventueel ook uw kind. Lees voor meer informatie het kopje coaching. Na het eerste gesprek zal u een aanbod gedaan worden over een ingeschatte hoeveelheid gesprekken en de kosten. Ook zal u informatie over vergoedingsmogelijkheden gegeven worden. Het eerste live gesprek kost standaard 75 euro inclusief btw en duurt ongeveer 1,5 uur en als u besluit om een coachingstraject af te nemen dan word het eerste gesprek voor u gratis en word dit later verrekend.

 

Het Gouden Hart Online Coachingstraject.

Bij Coaching Het Gouden Hart is online Coaching ook mogelijk. Dit word gedaan via videobellen; voor als u op afstand woont of als dit logistiek makkelijker voor u is. Online begeleiding is net zo effectief maar kan voor ouders en jongeren beter in hun tijdsschema passen. Coaching Het Gouden hart begrijpt dit maar al te goed en bied u dit graag aan. De tijdsindicatie en de kosten worden u na het eerste gesprek gegeven. Het eerste gesprek kost 75 euro inclusief btw en duurt ongeveer 1,5 uur en als u besluit om later een online coachingstraject af te nemen word het eerste gesprek voor u gratis en word dit later verrekend. 

 

Het Gouden Hart Presentatie “Het Gedrag van het kind versus De Behoefte van een kind”.

Coaching Het gouden Hart is in te huren om een interactieve presentatie te geven over het gedrag van een kind versus de behoefte van een kind voor ouders, professionals uit de jeugd hulpverlening of andere geïnteresseerden. Ik geef u uitleg over waarom het zo belangrijk is om ook naar de start van een kind of een mens te kijken en over het gedrag en de behoefte van ene kind te kunnen begrijpen. Ik leg de basis van hechting uit en hoe hechting ook op latere leeftijd te herstellen valt. Eerste gesprek is vrijblijvend en gratis na telefonisch contact. Na dit gesprek zal u een prijsindicatie van mij ontvangen. 

 

Waar vind de begeleiding plaats:

U mag aangeven uit de onderstaande vier mogelijkheden waar u de begeleiding wilt ontvangen:

  1. Coaching Het Gouden hart heeft een zeer prettige eigen praktijkruimte waar begeleiding aan ouders en aan kinderen gegeven kan worden. De praktijkruimte van Coaching Het Gouden Hart is in Breda, Buiten Hil 26. 
  2. Coaching Het Gouden Hart werkt zoveel mogelijk op maat en begeleidingsgesprekken kunnen ook thuis gehouden worden. Eventuele kilometer vergoeding kan in rekening worden gebracht. 
  3. De begeleiding kan ook op school plaats vinden in samenspraak met de school. 
  4. Locatie elders die Coaching Het Gouden Hart na overleg organiseert, extra huur kosten kunnen in rekening worden gebracht.

 

Interesse? Bel of mail Romelia van Coaching Het Gouden Hart

Dit doe je door Romelia Simon direct te bellen op 0618646606 of een mail te sturen naar romelia@coachinghetgoudenhart.nl. Of u via het contactformulier onder het kopje contact. Via het eerste contact bespreek ik met u de mogelijkheden. Mijn streven is zo spoedig mogelijk een begeleidingstraject te starten. 

 

If you want te be happy?
BE (who you realy are! 😉)

R.Simon