Over Romelia

 

Ik ben Romelia Simon en al mijn hele leven komen ouders, kinderen en jongeren op mijn pad. Doordat ik werkzaam was als kraamverpleegkundige, als begeleider bij een logeerhuis voor kinderen met onder andere gedragsproblematieken en als school maatschappelijk werker voor basis- en middelbare scholen. 

Een jaar terug heb ik besloten om mijn lang gekoesterde droom werkelijkheid te laten worden. Door een eigen Coaching Praktijk op te zetten waar ik ouders, kinderen en jongeren liefdevol kan begeleiden. Ik wil mijn klanten laten beleven dat ook zij een Hart van Goud hebben. Ik gun kinderen en jongeren dat ze gezien, gehoord en begrepen worden. Daarom heb ik een werkwijze ontwikkeld waardoor ouders, kinderen en jongeren weer gelukkig worden met elkaar en als individu. Dat wilt elke ouder en dat wil ik ook!

 

Ik ben een spontane, duidelijke, lieve en kundige coach en mocht u interesse hebben dan hoor ik u graag!